Rólunk

Pedagógusok vagyunk, családjaink apróságai belenőttek az első rajzolt, énekelt versekbe. Bő tíz év alatt nemcsak a gyerekek nőttek meg, hanem éretté vált a rajzos dalolás is: komplex fejlesztő foglalkozások részeivé váltak a versrajz-dalok.

A tantárgyakon átnyúló, integrált, élményszerű, tapasztalati tanulásban és tanításban hiszünk.

Katona Bori | rajz, ének

A Magyar Testnevelési Egyetemen szereztem diplomát.
Iskolákban, óvodákban tanítok, mozgásfejlesztő pedagógusként babatornát tartok, az első versrajz-dalok is ott születtek meg… Szülőknek, pedagógusoknak továbbképzéseket vezetek a komplex, kreatív mozgásfejlesztésről.
Szeretek ötletelni, mindig újabb dolgokat kitalálni, kipróbálni, alkotni.

Az élmény szintű tanításban hiszek, minden korosztályban.
A rajzos dalok világában ez különösképpen jelen van. A zene-mozgás-rajz egysége csodálatos világot teremt körülöttünk, megnyitva a gyerekek és a felnőttek képzeletét és lelkét.

Gáspár Tamás | versrajz-dalok, ének

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomáztam, majd a Magyar Tudományos Akadémián tudományos fokozatot. Egy bő évtizeddel később még tovább tanultam általános iskolai tanítónak. Tanárként, kutatóként dolgozom kisebb gyerekek és egyetemisták között.
Pedagógusnak lenni egy generációkra visszamenően tanári családban – hivatássá válik. Kisebbik lányommal részben én maradhattam otthon másfél évig, ami  megnyitotta a kicsik világát. Így születtek az első versek, dallamok. Azóta eltelt másfél évtized, ami alatt a rajzos dalok világa is felnőtt…

Bejelentkezés a Rajzos dalolás Kincsesládába

Bejelentkezés

Csatlakozz a Rajzos daloláshoz


Kalandozz oldalainkon! Sok értékes és ingyenes tartalomra lelsz.

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásomat önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.

Már csatlakoztam, bejelentkezem