Rólunk

Pedagógusok vagyunk, családjaink apróságai belenőttek az első rajzolt, énekelt versekbe. Bő tíz év alatt nemcsak a gyerekek nőttek meg, hanem éretté vált a rajzos dalolás is: komplex fejlesztő foglalkozások részeivé váltak a versrajz-dalok.

A tantárgyakon átnyúló, integrált, élményszerű, tapasztalati tanulásban és tanításban hiszünk.

Katona Bori | rajz, ének

A Magyar Testnevelési Egyetemen szereztem diplomát.
Iskolákban, óvodákban tanítok, mozgásfejlesztő pedagógusként babatornát tartok, az első versrajz-dalok is ott születtek meg… Szülőknek, pedagógusoknak továbbképzéseket vezetek a komplex, kreatív mozgásfejlesztésről.
Szeretek ötletelni, mindig újabb dolgokat kitalálni, kipróbálni, alkotni.

Az élmény szintű tanításban hiszek, minden korosztályban.
A rajzos dalok világában ez különösképpen jelen van. A zene-mozgás-rajz egysége csodálatos világot teremt körülöttünk, megnyitva a gyerekek és a felnőttek képzeletét és lelkét.

Gáspár Tamás | versrajz-dalok, ének

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomáztam, majd a Magyar Tudományos Akadémián szereztem tudományos fokozatot. Egy bő évtizeddel később még tovább tanultam általános iskolai tanítónak. Tanárként, kutatóként dolgozom kisebb gyerekek és egyetemisták között.
Pedagógusnak lenni egy generációkra visszamenően tanári családban – hivatássá válik. Kisebbik lányommal részben én maradhattam otthon másfél évig, ami  megnyitotta a kicsik világát. Így születtek az első versek, dallamok. Azóta eltelt másfél évtized, ami alatt a rajzos dalok világa is felnőtt…

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Készülő ovis jelek

Folyamatosan bővítjük az ovis jeleink kínálatát.
Kérd hírlevelünket, és értesítünk legújabb tartalmainkról!
Addig is kérd a meglepetés kincseket!

Bejelentkezés a Rajzos dalolás Kincsesládába

Bejelentkezés

Csatlakozz a Rajzos daloláshoz


AJÁNDÉK SZÍNEZŐ!
Ingyenesen megtekinthetitek meséinket, és a kincsesládában is sok ingyenes tartalom vár rátok.

A password will be sent to your email address.

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásomat önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.

Már csatlakoztam, bejelentkezem