info@rajzosdalolas.hu | 06-30/523-0869

Fizetési és szállítási feltételek

Jelen szabályzat hatálya kiterjed minden, rajzosdalolas.hu weboldalon végrehajtott megrendelésre.

 

Megrendelés lépései

 1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra az oldal jobb alsó sarkában.

 2. A „Kosár tartalma” dobozban tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét.

 3. Lépjen be vagy rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez.

 4. Átvételi mód: személyes átvétel kiszállítással (Magyar Posta Zrt.).

 5. Töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania.
  Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a “Módosítás” gombra kattintva.
  További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg.

 6. Ezután összesítjük – az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó – megrendelés részleteit. A „Megrendelés elküldése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését. A Megrendelés véglegesítése ajánlati kötöttséget jelent és fizetési kötelezettséget von maga után.

Megrendelésének alakulása: a fizetéssel együtt értesítés küldünk Önnek e-mailben, mely szerint megrendelése feldolgozás/postázás alatt. Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

 

Fizetési feltételek

A megrendelt szolgáltatás/termék ellenértékének kiegyenlítése lehetséges

 1. banki átutalással (előreutalás)

A Megrendelés véglegesítése után Ön egy e-mail üzenetben kapja meg az utaláshoz szükséges adatokat (megrendelés hivatkozási száma, bankszámlaszám)

 

 1. online bankkártyás fizetéssel

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A megrendelt szolgáltatás/termék ellenértékét Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott szolgáltatás/termék megrendelése után Ön a Barion fizetőoldalára kerül, ahol a Bank által használt, PCI DSS tanúsítvány által minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A fizetési mód kiválasztásánál “bankártyás fizetés” feliratra kattintva a Barion fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát kel megadni.

Szállítási feltételek

A szolgáltatás/termék mellett feltüntetett ár a szolgáltatás/termék ellenértéke, amely nem tartalmazza az általános forgalmi adót. A leadott rendelésben szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban. Ha Ön eredeti megrendelésének leadása után úgy dönt, hogy módosítja megrendelését, a szállítási díj a ténylegesen teljesítendő szolgáltatás/termék ára alapján fizetendő.

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyveket a hatályos adatvédelmi szabályzatunkban felsorolt szállítási módok útján fogjuk eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a Magyar Posta Zrt. munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki.

Fontos: a Magyar Posta Zrt. kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

A szállítási díj a kiszállított termék súlyának függvényében kerül meghatározásra. A szállítási díjat rendszerünk online módon kalkulálja és Ön a vásárlás befejezésekor hagyhatja jóvá.

Záró rendelkezések

Jelen dokumentum tartalmazza a Rajzos Dalolás Kft. által alkalmazott fizetési és szállítási feltételeinek hatályos szövegét (közzététel napja: 2020. 03. 21.). Fizetési és szállítási feltételeinkre vonatkozó rendelkezések azok visszavonásig és/vagy módosításáig hatályosak, a közzétett dokumentum rendelkezéseit csak a hatálybalépését követően kötött szerződésekre kell alkalmazni.

Jelen dokumentumban nem rendezett kérdésekben a Rajzos Dalolás Kft. Általános Szerződési Feltételek rendelkezései az irányadóak.

Budapest, 2020. 03. 31.

Rajzos Dalolás Kft.

Készülő ovis jelek

Folyamatosan bővítjük az ovis jeleink kínálatát.
Kérd hírlevelünket, és értesítünk legújabb tartalmainkról!
Addig is kérd a meglepetés kincseket!

Bejelentkezés a Rajzos dalolás Kincsesládába

Bejelentkezés

Csatlakozz a Rajzos daloláshoz


AJÁNDÉK SZÍNEZŐ!
Ingyenesen megtekinthetitek meséinket, és a kincsesládában is sok ingyenes tartalom vár rátok.

A password will be sent to your email address.

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásomat önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.

Már csatlakoztam, bejelentkezem