Fizetési és szállítási feltételek

Jelen szabályzat hatálya kiterjed minden, rajzosdalolas.hu weboldalon végrehajtott megrendelésre.

 

Megrendelés lépései

 1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra az oldal jobb alsó sarkában.

 2. A „Kosár tartalma” dobozban tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét.

 3. Lépjen be vagy rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez.

 4. Átvételi mód: személyes átvétel kiszállítással (Magyar Posta Zrt.).

 5. Töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania.
  Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a “Módosítás” gombra kattintva.
  További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg.

 6. Ezután összesítjük – az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó – megrendelés részleteit. A „Megrendelés elküldése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését. A Megrendelés véglegesítése ajánlati kötöttséget jelent és fizetési kötelezettséget von maga után.

Megrendelésének alakulása: a fizetéssel együtt értesítés küldünk Önnek e-mailben, mely szerint megrendelése feldolgozás/postázás alatt. Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

 

Fizetési feltételek

A megrendelt szolgáltatás/termék ellenértékének kiegyenlítése lehetséges

 1. banki átutalással (előreutalás)

A Megrendelés véglegesítése után Ön egy e-mail üzenetben kapja meg az utaláshoz szükséges adatokat (megrendelés hivatkozási száma, bankszámlaszám)

 

 1. online bankkártyás fizetéssel

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A megrendelt szolgáltatás/termék ellenértékét Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott szolgáltatás/termék megrendelése után Ön a Barion fizetőoldalára kerül, ahol a Bank által használt, PCI DSS tanúsítvány által minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A fizetési mód kiválasztásánál “bankártyás fizetés” feliratra kattintva a Barion fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát kel megadni.

Szállítási feltételek

A szolgáltatás/termék mellett feltüntetett ár a szolgáltatás/termék ellenértéke, amely nem tartalmazza az általános forgalmi adót. A leadott rendelésben szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban. Ha Ön eredeti megrendelésének leadása után úgy dönt, hogy módosítja megrendelését, a szállítási díj a ténylegesen teljesítendő szolgáltatás/termék ára alapján fizetendő.

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyveket a hatályos adatvédelmi szabályzatunkban felsorolt szállítási módok útján fogjuk eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a Magyar Posta Zrt. munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki.

Fontos: a Magyar Posta Zrt. kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

A szállítási díj a kiszállított termék súlyának függvényében kerül meghatározásra. A szállítási díjat rendszerünk online módon kalkulálja és Ön a vásárlás befejezésekor hagyhatja jóvá.

Záró rendelkezések

Jelen dokumentum tartalmazza a Rajzos Dalolás Kft. által alkalmazott fizetési és szállítási feltételeinek hatályos szövegét (közzététel napja: 2020. 03. 21.). Fizetési és szállítási feltételeinkre vonatkozó rendelkezések azok visszavonásig és/vagy módosításáig hatályosak, a közzétett dokumentum rendelkezéseit csak a hatálybalépését követően kötött szerződésekre kell alkalmazni.

Jelen dokumentumban nem rendezett kérdésekben a Rajzos Dalolás Kft. Általános Szerződési Feltételek rendelkezései az irányadóak.

Budapest, 2020. 03. 31.

Rajzos Dalolás Kft.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Készülő ovis jelek

Folyamatosan bővítjük az ovis jeleink kínálatát.
Kérd hírlevelünket, és értesítünk legújabb tartalmainkról!
Addig is kérd a meglepetés kincseket!

Bejelentkezés a Rajzos dalolás Kincsesládába

Bejelentkezés

Csatlakozz a Rajzos daloláshoz


AJÁNDÉK SZÍNEZŐ!
Ingyenesen megtekinthetitek meséinket, és a kincsesládában is sok ingyenes tartalom vár rátok.

A password will be sent to your email address.

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásomat önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.

Már csatlakoztam, bejelentkezem