A Föld napja

Földünknek most igazán nagy szüksége van ránk: óvjuk, védjük, figyeljünk rá!

Színezők

Köszöntünk a Rajzos-dalok Világában!

A Föld napi színezőink és feladványaink ingyenesen letölthetőek, és ezeken felül még sok értékes rajzos-dalos tartalom válik ingyenesen elérhetővé számodra.

Csatlakozz hozzánk!

Csatlakozás után, ingyenesen letölthetőek Föld napi színezőink. Színezd ki, hozzászólásban csatold az elkészült képet és mi küldjük rajzos-dalos ajándékunkat: az érzelmi intelligenciát fejlesztő memóriakártyát.

Játékos kérdések

Facebook posztunk kérdéseire hozzászólásban tudsz válaszolni. A helyes megfejtőknek küldjük rajzos-dalos ajándékunkat: az érzelmi intelligenciát fejlesztő memóriakártyát.

További meséink

Egy félős kisnyuszi kalandos története, tele fordulatokkal, feladványokkal. Van kedvetek belenézni a mesébe? Kövessétek a nyuszi kalandjait, segítsetek neki Ti is!
Amikor a “kis mosoly, nagy mosoly” együtt szólal meg, igazi csoda születik. Hallgassátok csak…! Kezdődhet a varázslat otthonaitokban! Rajzoljatok, daloljatok!

Csatlakozz a Rajzos daloláshoz


AJÁNDÉK ADVENTI FELADVÁNYOK!
Ingyenesen megtekinthetitek meséinket, és a kincsesládában is sok ingyenes tartalom vár rátok.

A jelszót e-mailben kapod majd meg.

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásomat önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.

Már csatlakoztam, bejelentkezem

Bejelentkezés a Rajzos dalolás Kincsesládába

Bejelentkezés

Készülő ovis jelek

Folyamatosan bővítjük az ovis jeleink kínálatát.
Kérd hírlevelünket, és értesítünk legújabb tartalmainkról!
Addig is kérd a meglepetés kincseket!